joi, 13 mai 2010

Alegerea setului perfect de pat pentru camera ta

Conceputl initial al unui set de pat era sa il folosesti in loc de o patura bune.In prezent, majoritatea acestor pilote foarte groase si pufoase sunt puse in acoperitoare,iar acest lucru face sa se creeze lenjerii de pat excelente. In mod virtual, toate acestea sunt folosite pentru a acoperi salteaua. Majoritatea pilotelor existente pe piata in ziua de azi sunt destul de groase, pentru a nu necesita si folosirea altor paturi.

Pe langa acestea, ele au rol in decorare. Inainte sa te grabesti sa achizitionezi acest set, este necesar sa stii care sunt dimensiunile patului pentru care le doresti. Dupa ce ai facut masuratoriile, urmatorul pas este aspectul lor. Este necesar sa se potriveasca temei alese fie ca este vorba de una contemporana, fie ca este vorba de una traditionala. Apoi, trebuie sa studiezi spectrul de culori deja existent in camera prin prezenta mobilei, a accesorilor, precum perne si draperii, si a culoriilor peretilor. Nuanta aleasa pentru lenjeria de pat trebuie sa formeze un tot unitar cu spectrul deja existent.

Daca vei cauta in mai multe locuri, vei observa ca la ora actuala exista nenumarate modele din care poti alege exact ceea ce iti doresti pentru tine si casa ta. Niciodata sa nu iei la nimereala setul de pat, deoarece are un rol foarte important in aspectul camerei, si din acest motiv nu trebuie neglijat. Tine minte, atunci cand doresti sa achiztionezi lenjeria de pat, trebuie sa indeplineasca doua roluri majore: trebuie sa fie pufoasa si sa ofere confort termic si deasemenea trebuie sa se incadreze stilului si temei camerei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu